Dylan kort #1230

Clydie King, de zangeres die begin jaren tachtig veel met Bob Dylan samenwerkte, is afgelopen maandag overleden. Ze werd 75 jaar.
Bob Dylan en Clydie King zingen "Abraham, Martin and John", zie hier.
De Kuip: in de Volkskrant van 8 januari twee pagina's over concerten in De Kuip. Uiteraard wordt het eerste concert ooit in De Kuip vermeld: Bob Dylan in 1978. Zie hier. [met dank aan Herman]
Winteruur: Gisteravond las Vincent Byloo zijn favoriete tekst voor in het programma Winteruur op Canvas: "Man In The Long Black Coat" van Bob Dylan. Terugkijken kan hier, maar alleen als je in België woont en een inlogcode hebt aangemaakt. [met dank aan Bart]
"Bob Dylan: zijn vriendinnen, vrouwen en (klein)kinderen", de titel dekt de lading van dit artikel aardig. Het is allemaal vrij oppervlakkig en weinig interessant, moet ik zeggen. Zie hier.
20 januari: Patrick Roefflaer over Bob Dylan in de bibliotheek te Bekkevoort, zie hier.
2 februari: Klaassen en Van Dijk spelen Bob Dylan in het Luxor theater in Zutphen. De nadruk zal liggen op The Basement Tapes en John Wesley Harding, zie hier.
20 juni: Bob Dylan Undercoversessie in De Hip in Deventer. Zie hier. Wat de bezoeker deze avond voorgeschoteld krijgt, maakt de aankondiging nog niet duidelijk, helaas.
Cloë Grace Moretz krijgt een rol in de verfilming van Blood On The Tracks, zie hier.


Geen opmerkingen: