Zoeken, vinden, kopen en verkopen (het is tenslotte Koningsdag)

Met dank aan Expecting Rain kom ik tot de ontdekking dat Bob Dylan op de cover van het online tijdschrift On Maui! staat. Een pdf van dit tijdschrift kan hier bekeken / gelezen worden.
Of dit tijdschrift ook in een hard copy te krijgen is, weet ik niet. Waar ik wel een hard copy van gevonden heb, is de dichtbundel Mystery Train van David Wojahn. Het zal nog wel even duren voor die bundel door mijn brievenbus valt, maar ik geniet nu al van het binnenpretje vanwege de omslag van deze bundel. Of het door mij gekochte exemplaar ook daadwerkelijk de afgebeelde omslag zal hebben, weet ik nog niet. Maar dan, ik houd wel van een gokje.
Als je op zoek gaat, blijken er verrassend veel boeken te zijn die niet tot nauwelijks over Dylan gaan, maar wel Dylan op de cover hebben.
Een van mijn favoriete boeken in deze categorie is When I was cool van Sam Kashner (zie hier). Niet alleen heeft dit boek een mooie cover, ook is het gewoon een goed boek. Zo'n vijf jaar geleden schreef ik al eens over dit boek, zie hier.
Enfin, het is Koningsdag en eigenlijk zou ik daar over moeten schrijven. Maar er niks Dylanesks te melden over deze Koningsdag. Ik heb niks op de kleedjesmarkt gevonden. Dat was ook niet de opzet van vandaag. Mijn kinderen hebben verkocht, dat was de opzet.
Eén bezoeker van de markt vroeg me of ik ook iets van Dylan verkocht. Niet dus. Dat hij de vraag stelde, is geen toeval. Hij en ik kennen elkaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb wel wat gevonden en voor het bekende prikkie. US stereo release van 'Another Side...'uit de mid '80's - volgens 'Searching ...'. Heb Alan Fraser gemeld dat 'mijn' matrixnummers afwijken van wat op zijn site staat.
Ook nog een stereo 'Times ...' gekocht, ook US uit 1975. Hoezen en lps' in prima staat.

Simon