Dylan kort #920

Berichten van vanochtend: De setlist van gisteravond & een aantal vragen van mij & antwoorden van Jon Friedman heb ik vanmorgen al op de blog gezet (zie hier onder).
Theo van den Boogaard: Ik begrijp uit het bericht hier dat Theo van den Boogaard - onder de titel Dylan illustrated - bezig is of bezig gaat met het vertalen van 'liederen van Bob Dylan in tekeningen of associatieve beelden'. Hiervan zal te zijner tijd een boek van uitgegeven worden. Ik moet bekennen dat ik nu al uitkijk naar dit boek. Meer informatie is meer dan welkom!
Rolling Stone: Issue 1163 van Rolling Stone lag op 16 augustus al in Amerika in de schappen & is sinds een dag of twee nu ook in Nederland te koop. In deze Rolling Stone een kort stuk over Tempest, niet tot nauwelijks de moeite van de aanschaf waard.
[gokje: in issue 1164 van Rolling stone komt de recensie van Tempest te staan...]
Sound Graffiti: Een paar dagen geleden meldde ik dat je via Sound Graffiti - sinds vandaag - nummers van Tempest kunt beluisteren. Het is me inmiddels duidelijk geworden wat Sound Graffiti is: de bedoeling is dat je een app download & deze op je smartphone zet. Vervolgens ga je naar één van de honderd plekken op de wereld & daar kun je - met je app + smartphone - nummers van Tempest beluisteren. Er zou in Amsterdam een luisterpunt zijn, zo heb ik eerder begrepen, maar naar lang schuiven met & zoeken op de kaart heb ik in Nederland geen enkel luisterpunt gevonden.
Op kort te zijn: het is een zooitje. Wat een mooie PR-stunt zou kunnen zijn, lijkt meer op een aanfluiting.

Geen opmerkingen: