Dylan kort #899

Rolling Stone: In de nieuwe aflevering van Rolling Stone (editie van 16 augustus) staat een interview met Dylan over Tempest. Dylan zegt in dit interview onder andere dat de titel niet komt van Shakespeare's toneelstuk The Tempest & de 'T' van Tempest, zoals geschreven op de hoes van dit album, in de vorm van een kruis - zoals ik hier & daar heb gelezen - is misschien helemaal niet zo'n gekke gedachte. Zie hier.
Jonah Lehrer: Iedereen zal inmiddels het verhaal over het creatief omgaan met citaten door Jonah Lehrer inmiddels hebben gelezen, het internet staat er bol van. Voor wie het nog niet heeft gelezen, zie hier. Het laatste nieuws: De uitgever van de Nederlandse vertaling van Lehrers boek Imagine heeft nog wat twijfels over het al dan niet door laten gaan van de geplande herdruk van dit boek, zie hier. Tot slot: een iets andere blik op het Lehrer-verhaal, hier.
'Early Roman kings': Het lijkt er steeds meer op dat de single 'Early Roman kings' (download via amazon.com) alleen in Amerika zal verschijnen. Da's mooi balen (om het zachtjes uit te drukken).
Releasedatum Tempest: Aanvankelijk werd de releasedatum voor Tempest gegeven als dinsdag 11 september. Al snel volgde daarop de conclusie dat in Europa het album op maandag 10 september zal verschijnen. Meer & meer duikt inmiddels de releasedatum vrijdag 7 september op (zie onder andere hier).
update 11 uur: Foto's van Ana María Vélez Wood hier en hier. (Denk hoes World gone wrong & video 'Blood in my eyes')


Geen opmerkingen: