Dylan kort #880

Dank: Allereerst dank aan iedereen die felicitaties stuurde en / of zich opgegeven heeft voor de promomailinglijst voor mijn nieuwe boek Luister je nou alweer naar Bobby (zie ook het bericht hieronder. Opgeven voor de promomailing kan uiteraard nog steeds).
'Nieuw Bob Dylan-boek van Tom Willems': Journalist Frits (met dank!). Om misverstanden te voorkomen: Luister je nou alweer naar Bobby bevat inderdaad enkele aanvullingen op Bob Dylan in Nederland 1965 - 1978. Ook ligt dit nieuwe boek min of meer in het verlengde van de Bob Dylan aantekeningen, maar dat neemt niet weg dat Luister je nou alweer naar Bobby een op zichzelf staand boek is dat gelezen kan worden zonder enige kennis van mijn twee andere boeken.
Tournee 2012: Er zijn op Dylans website weer enkele concerten toegevoegd aan de lijst met aanstaande concerten (augustus & september):
22 augustus: Des Moines, IA
2 september: Bethel, NY
6 september: Lewiston, NY
7 september: Holyoke, MA
8 september: Uncasville, CT
9 september: Hershey, PA
'Dingen die ik zou verbieden': Gemengde berichten.
Het bestellen van Highway 61 revisited: Modern times.
Afbeelding: De afbeelding komt van de voorpagina van de Volkskrant van 2 juni 1984 & verwijst naar het artikel 'Het is altijd wat met Dylan' van Martin Rep dat op pagina 9 stond van diezelfde krant. Het artikel 'Het is altijd wat met Dylan' is een voorbeschouwing op Dylans concerten in Rotterdam op 4 & 6 juni 1984.

Geen opmerkingen: