Dylan kort #879

Nummer van de dag (24 juni): 'Love minus zero / no limit', hier.
Starbucks: Dylans deal met Starbucks is al weer zeven jaar oud. Zie hier. (En was 't niet zo dat die deal van tijdelijke aard was? Dat na het verstrijken van - een half jaar? een jaar? - Live at the Gaslight ook door 'anderen' uitgebracht mocht worden?) Inmiddels is deze cd ook uitgebracht door Humo (België) & de Volkskrant (Nederland), maar een wereldwijde (gewone) release blijft maar achterwege.
Jonathan van het Reve: 'Bob Dylan is in mijn koffertje de rode draad, hij is een soort vriend geworden.' Zie hier.
Fanzine Isis: Vandaag viel de nieuwe nieuwsbrief van fanzine Isis door de brievenbus. Ik heb er nog geen letter van gelezen, ik kan er dus nog niks zinnigs over schrijven, maar Isis kennende zal het wel goed zijn.
'Mr. Tambourine man': Gisteravond, na een lange & zware dag, had ik maar één behoefte: 'Mr. Tambourine man' horen. Het zit 'm in de regel:  'Let me forget about today until tomorrow'. Vanavond is het niet anders.
Afbeelding: De afbeelding bij dit bericht komt uit een oude aflevering van Oor (2009). De oproep om aanvullingen op de lijst met artikelen (zie hieronder) blijft staan. Aanvullingen, verbeteringen, opmerkingen kunnen - net als alle bijdragen aan deze blog - naar tom_dylan@hotmail.com.

Geen opmerkingen: