Must be Santa


Eind november werd bekend dat bij aanschaf van Christmas in the heart via skyroo.com de koper een gratis single zou krijgen met op de a-kant Must be Santa en op de b-kant 'Twas the night before Christmas. Blijkbaar is skyroo door de voorraad heen, op de website wordt alleen nog een gratis mp3 van Must be Santa aangeboden bij aanschaf van Christmas in the heart.
Maar er zijn altijd mensen die zo'n single op de kop tikken en best willen verkopen.
Gisteren viel de single door de brievenbus. Schitterend, doorschijnend rood vinyl en prachtige groene labels, om in de kerstsfeer te blijven, naar ik aanneem.
En ook het hoesje, ogenschijnlijk 'gewoon' een labelsleeve - maar schijn bedriegt - mag er wezen.
Na het uitpakken en aan alle kanten besnuffelen van zo'n nieuwe aankoop komt het moment om langzaam de naald op het vinyl te laten zakken.
Wie nu verwacht een lofzang op de luisterervaring te lezen, moet ik helaas teleurstellen. Mijn platenspeler heeft het begeven. Uitgerekend nu, zoiets komt natuurlijk nooit uit, maar waarom uitgerekend nu?
Nou heb ik mijn platenspeler, nog niet eens zo lang geleden, laten repareren, zelfde probleem, geen goedkope reparatie en dus heb ik besloten om maar een nieuwe platenspeler te kopen.
Die luisterervaring moet dus nog even wachten, helaas.
Morgen op jacht.

Geen opmerkingen: