Dylan kort #304


Behoorlijk ziek geweest, dat onbestendige gevoel is nog een beetje aan het dooretteren, en dus nu pas weer de mogelijkheid een berichtje te plaatsen. Het gevoel dat ik een boel gemist heb, maar even zoeken op het net levert maar één link op.
Masters of war op Arthur's musical journey.
Uiteraard is er meer dan die ene link. Zo staat Dylan op de cover van de nieuwe Uncut, het exemplaar inmiddels in huis, maar nog geen mogelijkheid gehad om het stuk te lezen. Het stuk gaat, afgaande op de inleiding en de cover, over Dylan in 2009, de vele releases, de geruchten en verhalen, vertelt door een aantal mensen die het afgelopen jaar met hem samenwerkten.
Eén van de releases die waarschijnlijk niet in het artikel voor zullen komen, simpelweg omdat het nog niet is uitgebracht, is Do re mi dat Dylan opnam voor de soundtrack van The People speak. Het album komt 8 december uit, een fragment van Do re mi is te horen op de website van Amazon. Afgaande op die dertig seconden, kan ik bijna niet wachten tot de soundtrack van The People speak door de brievenbus valt en ik het volledige nummer kan horen.
Dylan is in twee categorieën genomineerd voor een Grammy, best solo rock vocal performance met Beyond here lies nothin' en best Americana album met Together through life.

Geen opmerkingen: