Meer More Blood, More Tracks

Foutje: Er is een foutje gemaakt bij de productie van het boek bij de luxe editie van More Blood, More Tracks: er ontbreken vier pagina's uit Dylans notitieboekje. Die pagina's kunnen van Dylans officiële website worden gedownload, zie hier. [met dank aan Bart en Gerbrand]
NRC: In "Dylan kort #1219" plaatste ik een link naar de door Jan Vollaard geschreven recensie van More Blood, More Tracks, die recensie staat in de papieren versie van NRC Handelsblad van donderdag 1 november.
de Volkskrant: de recensie van Gijsbert Kramer staat sinds gisteren op de website. De recensie staat niet - voor zover ik heb kunnen nagaan - in de papieren versie van de krant. Zie hier. Onderaan de recensie staat een podcast waarin Tim Knol met Gijsbert Kamer in gesprek gaat over More Blood, More Tracks. De moeite van het beluisteren waard. [met dank aan Peter]
Fanzine Isis #199 bevat een interview met Jeff Slate, de schrijver van de liner notes van More Blood, More Tracks. Dat interview staat nu online, zie hier.
Win More Blood, More Tracks, zie hier.
"Simple Twist Of Fate": ter promotie van More Blood, More Tracks staat sinds 2 dagen "Simple Twist Of Fate" van The World Of John Hammond TV Special online:


Geen opmerkingen: