Dylan kort #1273

Uncut: het is inmiddels bijna traditie: er verschijnt een nieuw album van Bob Dylan en dus staat Bob Dylan op de cover van Uncut. Op de bijbehorende cd staat een nummer van Travelin' Thru, welke weet ik (nog) niet.
Sony introduceert een nieuwe manier van muziek luisteren. "Het nieuwe audioformat zal in eerste instantie werken met duizend nummers van onder andere Pharrell Williams, Bob Dylan en Billy Joel. Daartussen zitten ook live-opnames van concerten, die je het gevoel moeten geven dat je er echt bij aanwezig bent." Of er bij die live-opnames ook niet eerder uitgebrachte opnamen zitten, vertelt het artikel niet. Zie hier. [met dank aan Dirk]
Bob Dylan Approximately speelt op 27 oktober in Sevenum, zie hier.
Als je meer wilt weten over de sinaasappel die Elton John na een spelletje Hints naar Bob Dylan gooide, moet je de autobiografie van Elton John lezen, zie hier.
Opheffer: "Begin jaren zeventig van de vorige eeuw woonde ik een tijdje in Parijs om mijn ouders te ontvluchten, Bob Dylan uit te hangen, gedichten te schrijven en interessant te zijn". zie hier.
Tarantula verschijnt 3 december als audioboek. Het boek wordt helaas niet door Dylan zelf, maar door Will Patton voorgelezen. Zie hier.
Sheryl Crow & Jason Isbell hebben Dylans "Everything Is Broken" opgenomen, luister hier.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wanneer de kwaliteitskrant Groene Amsterdammer dit soort slecht geschreven 'columns' gaat plaatsen (de aanvang confronteert ons al met een raadsel wanneer twee zinnen achter elkaar met 'Maar' beginnen waardoor ze elkaar aan het ontkennen gaan, terwijl voor de rest we worden vergast op vaagheden en zelfbeklag plus een clichématig beeld van de zestiger/zeventiger-jaren generatie), dan verlies ik bijna alle hoop.

groet hans altena