Dylan kort #1308

Katy Jurado: Van Hans kreeg ik vandaag onderstaande e-mail:
Een zesdelige VPRO serie De Kijk Van Koolhoven - 'een cursus filmkijken' - is aanleiding voor enkele pagina's in de Volkskrant van vandaag. Centraal een bekend beeld. De treurende Katy Jurado bij de "Knockin' On Heaven's Door" scene uit Pat Garrett and Billy The Kid. Aanvankelijk dacht ik dat het beperkt bleef tot een foto, maar helemaal aan het einde van het artikel wordt het toch nog verklaard. Ik ga er maar vanuit dat die scene ook in de serie te zien zal zijn. Misschien zelfs wel meer. Vanaf 5 oktober wekelijks op NPO3 om 21:20, met aansluitend Koolhovens keuzefilm. PG & BtK mogelijk weer eens op de TV?
Groeten,
Hans
Boekwinkel: kijk even naar de eerste foto bij dit artikel. Daar wil je toch naar toe?
Piet Gerbrandy heeft een nieuw boek met essays gepubliceerd. Grondwater heet dat boek. Grondwater bevat het essay "Tussen laagland en hoogland" over bob Dylan. Dit essay werd in december 2016 in de Groene Amsterdammer gepubliceerd, zie hier.
Uiteraard zijn er veel berichten over More Blood, More Tracks online te vinden, althans dat is de verwachting. Maar het valt tegen. Het aanbod: hier, hier, hier.
Ida de Nijs zingt Bob Dylans "Don't Think Twice, It's All Right" in vertaling, zie hier.

Geen opmerkingen: