Dylan kort #1226

uit Plus (mei 2017)
Plus (editie mei 2017) heeft drie pagina's over Bob Dylan, zie afbeelding rechts [met dank aan Simon].
De puzzel in de Volkskrant van afgelopen zaterdag heeft bij horizontaal 29: "Was te beluisteren in AFAS en is te zien in De Fundatie." Dat is natuurlijk Bob Dylan. [met dank aan Simon]
Boekenbeurs: Zie cartoon onderaan dit bericht. Zoals bij een goede cartoon hoort schuilt er een kern van waarheid in de gemaakte grap. Het is opvallend hoe aanwezig Bob Dylan is in de boekenwereld sinds de Nobelprijs aan hem toegekend werd. [met dank aan Bart]
Elsevier: "Wie had gedacht dat Bob Dylan de Nobelprijs zou krijgen", zie hier. Wie kan mij vertellen of dit artikel ook in de papieren editie van Elsevier staat?
Wouter Braaksma over Bob Dylans concert van 16 april in AFAS Live, zie hier.
"Broeder Thomas ontdekt de monnik in Bob Dylan", Broeder Thomas was op 18 april bij het concert van Bob Dylan, hij viel op door zijn habijt, maar nog veel meer door zijn harde stem, zie hier. Wie kan mij het hele artikel sturen?
Het is nog ver weg, maar op 30 maart 2018 is in Bibliotheek Genk een avond rond Bob Dylan met Jan de Smet. Van 12 maart tot en met 6 mei 2018 worden albumhoezen van Bob Dylan in de Bibliotheek Genk tentoongesteld, zie hier.
"Beyond Here Lies Nothin'", 16 april, AFAS Live, zie hier.
AFAS Live, 18 april, luister hier.
DWDD: "De 9 duurste vinyl platen aller tijden", zie hier.
Souren Poems over het ophalen van de Nobelprijs door Bob Dylan, zie hier.Geen opmerkingen: