Dylan kort #1225 - aanvullingen

Radio 2: "Ga jij naar Bob Dylan in Amsterdam op 16, 17 of 18 april? Kom alvast in de stemming met een prachtige documentaire en een concertfilm van de songwriter!", zie hier.
NRC Handelsblad van vandaag heeft een groot stuk over Bob Dylan, ik heb de krant niet gezien, maar ik vermoed dat het om dit stuk gaat. [met dank aan Frans]
Stefan Raatgever schreef een uitvoerig stuk over Bob Dylan voor (de website van) AD, zie hier. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet enthousiast ben over dit stuk.
de Telgraaf van vandaag heeft een stuk over de uitzending van No Direction Home en 30th Anniversary Concert op NPO Cultura, zie hier.
Rob Cassuto vertaalde "Girl From The North Country", "Love Minus Zero / No Limit", "She Belongs To Me" en "Outlaw Blues", zie hier.
Interview met Annelies Jorna, de vertaalster van Bob Dylans Tarantula, zie hier. Zoals een ieder waarschijnlijk inmiddels weet verschijnt later dit jaar een nieuwe Nederlandse vertaling van Tarantula. Ik hoop dat deze uitgave, net als de onlangs verschenen schitterend uitgegeven Duitse vertaling, een tweetalige editie zal zijn.

Geen opmerkingen: