Dylan kort #1221 aanvullingen [tv-gidsen]

Ongeveer twee uur geleden schreef ik hier over VARAGids van aankomende week. In deze VARAGids zit een uitgebreide Dylan-special (zie "Dylan kort #1221" hieronder). Ik schreef toen dat die VARAGids nog niet in de schappen van de supermarkt ligt.
Inmiddels ligt de VARAGids met Dylan-special wel in de schappen van de supermarkten en kiosken.
(Voor de verzamelaar die alles wil hebben: de cover van de abonnement-versie van VARAGids wijkt iets af van de winkel-versie.)
Voor de 99 cent die je voor deze gids moet neertellen krijg je behoorlijk wat Dylan terug. De Dylan-special in VARAGids bevat stukken van Roger Abrahams (3 blz.), Bert van de Kamp (3 blz.), Ivar Snoep [samensteller] (4 blz.) en Arno Kantelberg (2 blz.).
Daarnaast gaan de columns van Céline Koekkoek en Claudia de Breij over Bob Dylan en bevat de column van Mart Smeets een beetje Dylan.
Genoeg redenen om naar de kiosk te snellen en VARAGids aan te schaffen, lijkt mij.
En dan nog dit: VARAGids organiseert op 24 mei een Bob Dylan Night in Amsterdam, meer informatie volgt nog, aldus de advertentie in VARAGids.

Als je toch bij de kiosk bent om VARAGids te kopen kun je overwegen om ook VPRO Gids te kopen. In deze gids (blz. 42) een klein artikel van Lennart van der Burg over de uitzending van No Direction Home en 30th Anniversary Concert Celebration op 15 en 16 april op NPO Cultura.


Geen opmerkingen: