Dylan kort #1040

Wetenschappers citeren Dylan: Ton stuurde mij enkele dagen geleden een link naar een Engelstalig bericht, zie hier. Inmiddels staat een er ook een stuk over hetzelfde onderwerp op nu.nl.[met dank aan Ton en Frans]
The 30th Anniversary Concert Celebration, Music On Vinyl-persing, een recensie op hifi.nl. [met dank aan Dirk]
Film: In de film The Holiday komt Dylans boek Chronicles voorbij. [met dank aan Alja]
"Mr. Jones": Omdat een collega vanmiddag de radio aan had staan hoorde ik "Mr. Jones" van The Counting Crows voorbij komen. Ik zei tegen mijn collega: "Mr. Jones is een vrouw," maar dat kwartje viel niet direct en dus legde ik maar uit dat de Mr. Jones in het gelijknamige nummer van The Counting Crows een verwijzing is naar Dylans "Ballad Of A Thin Man" en dat Dylan ooit op de vraag wie Mr. Jones is antwoordde: "Mr. Jones is een vrouw".
Niet dat het door mijn uitleg duidelijker werd voor mijn collega, althans niet wie Mr. Jones is, wat wel duidelijk werd is dat ik in mijn eigen wereld leef en soms tegen de grenzen van die wereld mijn neus stoot.
Afbeelding: De afbeelding rechts is een deel van een advertentie van CBS gepubliceerd in Vinyl nr. 7 / 8 (juli / augustus 1987)
Wanneer heb jij voor het laatst de Dylan-nummers op de soundtrack van Hearts Of Fire gedraaid? Bij mij is het in ieder geval te lang geleden dat ik deze nummers hoorde.
Vanavond misschien?


Geen opmerkingen: