Dylan kort #1037 (The Basement Tapes Complete)

The Basement Tapes Complete: The Bootleg Series vol. 11: Dit album is inmiddels te bestellen in de iTunes Store. Het aardige is, zo heb ik begrepen, dat de bestellen alvast 3 nummers krijgt om te beluisteren. Uiteraard ben ik, na het horen van dit bericht, ook gelijk de iTunes Store ingedoken. Er bleken drie nummers reeds te koop te zijn voor 99 cent per stuk: "Odds and Ends (alt version take 1)", "Ain't No More Cane (alt version take 2)" en "Dress It Up, Better Love It All". Aangezien ik nieuwsgierig ben, koop ik de drie nummers. Tot mijn stomme verbazing heb ik tien minuten later voor 3 nummers betaald, maar kan ik er maar 2 beluisteren. Ik kan je vertellen dat dat niet goed is voor mijn humeur. Het gaat me niet om die 99 cent, maar om mijn nieuwsgierigheid. Ik wil ook "Dress It Up, Better Love It All" kunnen horen!
Uiteraard staat het internet vol met stukken over de aanstaande release van het elfde deel van The Bootleg Series en (bijna) alle berichten zijn vol enthousiasme. Het moge duidelijk zijn dat ik verre van de enige ben die uitkijkt naar de release van The Basement Tapes Complete.
Afgelopen week viel een grote partij oude tijdschriften in mijn schoot. Een enorme mazzel voor een papierverslinder als ondergetekende. In een van die oude tijdschriften, Mojo #25, december 1995, kwam ik onderstaande, zeer toepasselijke bericht tegen.


1 opmerking:

hans zei

Even over de (niet geringe) kosten van de box. Die is al aardig aan het dalen. Bij amazon.de kost hij inmiddels 119 euro, maar bol.com opende dit weekend met 99 euro.