Gewoon vriendelijk zijn

Over twee dagen is het dan zo ver, dan vindt in Paradiso het Bal der Geweigerden plaats. Ik zou daar graag naar toe gaan, maar ik kan niet. Volgens de website van Paradiso zijn er nog kaarten te koop, dus grijp je kans.
Verder is het vrij rustig in Dylan-land. Een zoektocht naar Nederlandstalige berichten op het internet over Dylan levert slechts één bericht op (en hoewel dat bericht maar half over Dylan gaat, is het wel een aardig bericht, zie hier).
Het is wachten tot de start van de eerste tournee van 2014. Die eerste tournee begint op 31 maart met een concert in Tokio. De start van de eerste tournee van een jaar is vaak het startsein voor meer aandacht voor (en releases van) Bob Dylan.
Hoewel, we hebben dit jaar natuurlijk al twee interessante heruigaven gekregen: The 30th Anniversary concert celebration op cd, dvd en blu-ray, en Genuine Texas Groover van Doug Sahm met daarop een groot aantal nummers waarop Dylan meespeelt.
De dvd van The 30th Anniversary concert celebration heb ik inmiddels gezien en hier besproken. Sinds vandaag heb ik The 30th Anniversary concert celebration ook op cd, en ben ik de gelukkige eigenaar van Genuine Texas groover. Over die laatste een andere keer meer.
Ik heb nog geen tijd gehad om The 30th Anniversary concert celebration te beluisteren. Dat komt wel, misschien vanavond, misschien morgen. Wat me gelijk opvalt is dat op de voorzijde van het boekje de woorden 'Deluxe edition' staan gedrukt. Als ik vriendelijk wil zijn, laat ik het bij de opmerking dat Sony een ander beeld heeft dan ik van wat een 'Deluxe edition' betekent. The 30th Anniversary concert celebration is niet meer dan een gewone dubbel-cd (met 2 bonustracks), niet meer en niet minder. Dat is prima, maar daar de woorden 'Deluxe edition' op plakken is ietwat grotesk.
Ik zeur niet verder, ik heb zin om nou eens gewoon vriendelijk te zijn.
O ja, de afbeelding bij dit bericht is de voorzijde van de Nederlandse uitgave van de bladmuziek van 'Blowin' in the wind'. Dit is uitgegeven door Bassart N.V. De uitgever is bij de keuze van een foto voor de voorzijde nou niet bepaald vriendelijk geweest voor Dylan... (Dezelfde foto is ook gebruikt voor een andere uitgave van bladmuziek van Dylan door Bassart N.V.)

Geen opmerkingen: