Jett Rebel speelt "Like A Rolling Stone"

In de uitzending van De Wereld Draait Door van gisteravond speelde Jett Rebel Dylans "Like A Rolling Stone". Aangezien ik op internet alleen maar positieve geluiden over Jett Rebels versie van "Like A Rolling Stone" lees, moet ik tot de conclusie komen dat ik compleet gek ben geworden. (Ik vind het namelijk niks.) Kijk, luister en oordeel zelf:

 


4 opmerkingen:

Hans Oosterhof zei

Ik vind het ook niks Tom... Het is een doorgeblowde schreeuwert. Daar is niks mis mee, maar dan moet ie niet LARS aanstellerig vernaggelen.

Frans zei

Ik weet 't, niemand zingt (enz...), maar toch, het enthousiasme straalt er gewoon vanaf. Ik kreeg naar aanleiding hiervan zin om 't origineel weer eens op te zetten, maar Jett deed z'n best, dat moet je 'm nageven...

tom w zei

Reactie van Simon via e-mail ontvangen:

Tom, ik kan je gerust stellen: je bent niet helemaal gek geworden. Ik vond 't ook helemaal niks.

Of we zijn gezamenlijk gek geworden -kan ik me niet voorstellen.

Simon

tom w zei

Reactie via e-mail ontvangen:

Ik vind dat je gelijk hebt Tom, hij begint wel aardig maar gaat zich al doende een beetje aanstellen, meer met zichzelf bezig dan met wát hij zingt.
Wordt al gauw dertien-in-een-dozijn.
Maar hij is nog jong, lijkt me als mens wel in orde, geen uitslover, misschien gaat hij op den duur wat meer focus ontwikkelen.
Zet deze van een jaartje terug er eens naast, kan hij zien hoe superieur je blijft als je je als zanger ondergeschikt kan maken aan de song (en de begeleidende musici zijn natuurlijk ook wel een stukje beter).

https://www.youtube.com/watch?v=QqDzOTXZGOk

Fishtruck