Dylan kort #1260

Trouble No More fan screening: Mocht je van deze uitgelezen kans gebruik willen maken (zie bericht hieronder), vergeet dan niet je zo spoedig mogelijk aan te melden.
Mojo (december 2017) heeft Bob Dylan op de cover + de cd True Faith met het nummer "Slow Train" van Trouble No More - The Bootleg Series vol. 13 / 1979 - 1981. Deze Mojo ligt nog niet in Nederland in de winkel. Nog even geduld dus. Zie ook hier.
Het radioprogramma Muziek voor volwassenen op Radio Rijnmond stond vandaag in het teken van de componist Bob Dylan. Veel Dylan-covers dus in deze uitzending. De playlist staat hier. Terugluisteren kan ook: uur 1, uur 2 en uur 3. [met dank aan Marcel]
de Volkskrant van vandaag bevat een kort stuk van Arjan Peters over de nieuwe Nederlandse vertaling van Tarantula (zie de afbeelding onderaan dit bericht). [met dank aan Herman]
Literair tijdschrift Het liegend konijn (2017 / 2) bevat een gedicht van Benno Barnard over Bob Dylan. Hans Puper over dit gedicht: "zijn gedicht over Bob Dylan is scherp en vermakelijk." (zie hier) Is er toevallig iemand in het bezit van deze aflevering van Het liegend konijn? Ik zou het bewuste gedicht van Benno Barnard graag lezen.


Geen opmerkingen: