The Comic book and me #21

Well, the comic book and me, just us, we caught the bus
The poor little chauffeur, though, she was back in bed
On the very next day, with a nose full of pus
Yea! Heavy and a bottle of bread
Bob Dylan - "Yea! Heavy And A Bottle Of Bread"

Ik heb al menig aflevering van "The Comic book and me" geschreven over een zin, een paar woorden in een comic die mij aan Bob Dylan deden denken, waarbij het maar zeer de vraag is of de maker van de comic bewust een verwijzing naar Bob Dylan in zijn verhaal heeft gestopt.
In Avengers Spotlight #23 had de maker van de comic wel degelijk Bob Dylan in gedachten, of liever een van Dylans bekendste nummers. In deze comic zien we een zanger die op dramatische wijze Dylans "Mr. Tambourine Man" voor de camera's van een talkshow zingt. Zijn zingen wordt onderbroken door het binnenvallen van de Avenger genaamd Vision.
De zanger lijkt in geen velden of wegen op Bob Dylan en ook kan ik me niet voorstellen dat Bob Dylan ooit op zijn knieën zal gaan zitten om dramatiek over te brengen op de televisiekijker. Ik ga er dan ook maar van uit dat de tekenaar van Avengers Spotlight niet Bob Dylan, maar iemand anders voor ogen had toen hij de zanger tekende.
Tot slot valt op dat in de tekstballon "Mister Tamborine Man" staat. Dat is de tweede keer vandaag dat ik "Mr. Tambourine Man" zonder u tegenkom.

Geen opmerkingen: