Maffe dagen #2

Het bericht "Maffe dagen" dat ik hier gisteren plaatste maakt nogal wat los, merk ik. De reacties blijven binnen komen, zowel rechtstreeks hier op de blog, als via de e-mail en via Facebook.
En natuurlijk ben ik het ook met Hans en M&A eens (zie reacties bij "Maffe dagen"), wat is een mooier vooruitzicht dan Bob Dylan in het theater zien en horen spelen? En ja, natuurlijk ben ik over stag gegaan. Ik ben veel te zwak om zo'n kans - voor de centen - te laten schieten.
Een slappeling ben ik. De principes aan de kant gezet om nog één maal... Om Dylan in het theater...
En toch.
Lees ook even dit schitterende stuk van Ton.
Enfin, het twijfelen mag ik nu laten. De beslissing is genomen. Ik ga.
Fuck de centen.
Voor wie het nog niet heeft meegekregen: Er is een extra concert ingelast. Carré, weer. Zaterdagavond. Maar dat zal inmiddels ook al wel grotendeels zijn uitverkocht.
Tsja, een kans om Dylan in het theater te zien en horen spelen laat je niet lopen.
Toch?
(Of wel?)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wist het wel, natuurlijk ga je! Daar hoef je je niet schuldig over te voelen, watkrijgewenou! Welke avond(en) en welke plek? Ik ga natuurlijk ook, op de vrijdag op parterre, zoals dat heet.
Frans

hans zei

Gelukkig Tom, dat je overstag bent gegaan. Anders had ik me genegeerd te melden dat ik ook overstag ben gegaan. Ik heb weleens moeten verzuimen bij Dylan omwille van het werk en dat was nu mijn excuus om vanmorgen mee te dingen naar de kaarten en niet over de hoge kosten te piekeren. Daarbij heb ik het motto voor ogen gehouden dat een bevriende Dylan-fan mee eens voorhield: 'Als Bob naar Nederland komt, kunnen we m hier niet alleen laten staan.' Wanneer ga je 5 of 6 nov?

Anoniem zei

Ja, de tijden zijn veranderd. Ik was in 1993 erbij in Eindhoven. 40 gulden en ik kon gewoon de setlist lezen vanaf mijn plek. Had ik hem maar meegenomen..
Ben toch maar overstag gegaan. Bob dylan is een dagelijkse hobby en al het geld wat gaat naar eerste en obscure persingen weegt niet op tegen het moment van een concert.