Bob Dylan komt naar Nederland en België

Bob Dylan en band komen in het najaar voor concerten naar België en Nederland. Deze concerten vinden niet plaats tussen de concerten in Duitsland en Engeland, maar helemaal aan het eind van Bob Dylans tournee door Europa, in begin november. De concerten op een rijtje:

1 november Vorst Nationaal
2 november Muziekcentrum, Eindhoven
5 november Carré, Amsterdam
6 november Carré, Amsterdam

Dat Bob Dylan er voor gekozen heeft om in Vorst Nationaal op te treden is geen verrassing. De afgelopen jaren heeft Bob Dylan regelmatig in deze concertzaal opgetreden. De keuze voor Muziekcentrum Eindhoven en Carré is wel een grote verrassing. De laatste jaren vonden Bob Dylans concerten in Nederland plaats in Ahoy, Rotterdam of Heineken Music Hall, Amsterdam.
De voorverkoop voor het concert in Vorst Nationaal start op 21 mei, er zijn kaarten vanaf €69,-.
De voorverkoop van de kaarten voor de concerten in Nederland start op 22 mei. De prijs voor de  kaarten voor het concert in Eindhoven is vanaf €123,-. De prijzen voor de kaarten voor de concerten in Amsterdam starten bij €78,-. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten.


[met dank aan de tientallen lezers van deze blog die eerder vandaag de moeite namen om mij te tippen over de aankondiging van bovenstaande concerten!]

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo'n grote verrassing is het nou ook weer niet: de show die Dylan nu doet lijkt meer toegesneden op theaters dan op grote zalen. Ik heb hier een paar keer gezeurd over de setlist, maar ik denk dat het in Carre heel goed tot z'n recht zal komen. En ook leuk voor de zuiderlingen dat ze nu eens niet helemaal naar Mokum hoeven!
Frans