Shadows In The Night is binnen...

Shadows In The Night is binnen, zowel op vinyl als op cd, maar voor ik de rust in mijn kont heb om die plaat rustig te beluisteren moet onderstaande er nog even uit.
Zowel AD als de Telegraaf besteedt vandaag aandacht aan Shadows In The Night. De recensie in de Telegraaf heb ik nog niet gezien, de recensie in AD is niet onaardig. Veel foto, weinig tekst. Positief zonder echt veel te zeggen. [met dank aan Johan voor de tip!]
Ook op internet zijn er natuurlijk wel wat stukken over Shadows In The Night verschenen. Zo lullen ze op MusicMeter al sinds 10 december uit hun nek over dit album (zie hier).
Vandaag op het net verschenen (betere) stukken over Shadows In The Night: Cobra, Marnix, MSN en er zullen er nog wel meer volgen vandaag.
Wat anders: Het schijnt dat bol.com een gesigneerd exemplaar van Shadows In The Night heeft weggegeven. Wat mij vooral nieuwsgierig maakt is wie dat exemplaar heeft gekregen. Iemand? Ik hoor het graag.

Enfin, dat was 't voor nu wel zo'n beetje. Er rest mij nog één ding voor ik het folie van de cd en de elpee haal en dat is al die lezers van deze blog die in de aanloop naar de release van Shadows In The Night mij steeds gevoed hebben - via reacties en e-mail - (met links naar) streaming audio, recensies, artikelen, etc. bedanken. Bij deze: Dank! Zonder jullie bijdragen zouden een groot aantal berichten er een stuk kariger hebben uitgezien.
En nu het folie er af en luisteren...

(Mijn stuk / recensie over Shadows In The Night komt nog - misschien vanavond anders morgen.)

2 opmerkingen:

hans altena zei

mijn exemplaar eentje met krassende groeven, een ramp, morgen terug, hopelijk een uitzondering!

tom zei

Dat is balen Hans! Mijn exemplaar klinkt over het algemeen goed (maar zou het niet een perfecte persing willen noemen). Er zijn een paar momenten - zeker tegen het eind van een plaatkant - dat het vinyl niet optimaal klinkt. Steeds slechts eventjes. Ik denk (maar weet dit niet zeker) dat dit niet een probleem van één (lees mijn) exemplaar is.