Dylan kort #1073

De setlists van 22 en 23 november laten geen verrassingen zien, zie hier en hier.
The 50th anniversary collection: 1963 verschijnt op 2 december in een zeer beperkte oplage. Het gaat om een box met zes elpees vol niet eerder uitgebrachte opname uit 1963. Zie hier. [met dank aan Arjan voor de tip] Let op: er is nogal wat verwarring aangezien er ook een bootleg met de titel The 50th anniversary collection de ronde doet. Dit is niet dezelfde release als de Sony-release die op 2 december verschijnt. Zie hier.
Side tracks op vinyl: eerder meldde ik al dat in Amerika op Black Friday (29 november) Side tracks - de verzamelaar in The Complete album collection - op vinyl verschijnt. Side tracks zal ook in Europa op vinyl verschijnen. De plaat wordt geperst door Music On Vinyl. Zie hier.
The Originals (radio) met heel veel Dylan, zie hier. [met dank aan Dirk voor de tip]

4 opmerkingen:

hans altena zei

de reacties van de platenhandelaren zijn tot nu toe dat ze hem hier in Holland niet kunnen krijgen... hoop dat de 29e ze toch plotseling in de schappen liggen... kijk hier echt naar uit, vooral ook omdat dit weer werkt als een echt album met een verhaal!

hans altena zei

ps ik heb het over het prachtige Side Tracks, waarmee Music on Vinyl weer in de roos schiet als ze hem ten minste hier verspreiden...

Herman Tulp zei

Dylan speelde laatst Roll On John.
Nu nog een keer Tempest het nummer , maar zit er niet in vrees ik.

hans altena zei

Heb net de bevestiging van Music On Vinyl dat de plaat Side tracks wel degelijk in Nederland verschijnt, het was alleen nog niet op de website van de platenhandelaren bevestigd! 2013 gaat zo als een van de beste Dylan jaren in hetboek bij mij, want ik vind deze verzamelaar dus wel erg interessant, echt alleen sublieme out takes en mooi chronologisch!