Dylan kort #1065

Mijn postbak in stroomt de laatste paar dagen over met mailtjes. Daar ben ik zeer blij mee. Tips, scans van recensies, enzovoort. Laat maar komen! Het is echter zeer goed mogelijk dat ik een aantal mailtjes - door de grote hoeveelheid - over het hoofd zie en / of vergeet te beantwoorden. Ik probeer altijd alle ontvangen mailtjes te beantwoorden, maar ik merk dat dat momenteel niet lukt. Mijn excuses wanneer ik uitgerekend jouw mailtje ben vergeten te beantwoorden.
Amsterdam, 31 oktober: Ik was zelf helaas bij dit concert niet aanwezig. Ik heb begrepen dat Dylan in de eerste helft van het concert minder goed bij stem was dan tijdens het concert van 30 oktober, maar dat de tweede helft van het concert minstens net zo goed was als de tweede helft van het concert van 30 oktober. [met dank aan Arie]
Entertainmentnieuw.nl: 'Dylan krijgt uitverkocht HMH stil', zie hier.
Metro bevat vandaag een aantal regels over Dylans optreden van 30 oktober. Het gaat vooral over oude mannen in het publiek die kritiekloos luisteren naar een schorre kraai. Ik denk nu vooral aan die ene regel uit 'Brownville girl': 'if there’s an original thought out there, I could use it right now'. [met dank aan Frits voor de foto]
Trouw van vandaag bevat een positieve recensie (ik heb 'm nog net gezien, kan er dus nog niks over zeggen). [met dank aan Frans voor de tip] De Volkskrant van vandaag heeft geen recensie.
Mocht je zelf een recensie willen schrijven van een of beide concerten van Bob Dylan in Amsterdam, dan is die recensie meer dan welkom.
Inside Llewyn Davis OST recensie, zie hier. [met dank aan Bert voor de tip]
Fender veiling: De gitaar die Dylan tijdens het Newport Folk Festival in 1965 bespeelde, zal geveild worden, zie hier.

1 opmerking:

Johan zei

Wat een Dylan-week! Twee heerlijke concerten (naar mijn mening en de mensen om me heen was juist de tweede avond beter)zat ik vanmorgen nog aan de cornflakes toen de bel ging. De postbode stond voor de deur met de Complete Collection. Nu al!