Dylan kort #1067 - aanvullingen

The Complete Album collection is nu ook te koop in de iTunes Store. Gek genoeg niet als één box, maar als vier boxen: de jaren 60 (€40,-), de jaren 70 (€40,-), de jaren 80 (€35,-) en de jaren 90 en 00 (€40,-). Uiteraard zijn ook de albums los te koop, net als losse nummers. Het is wat vreemd dat je, wanneer je deze 4 boxen in de iTunes Store koopt, €155,- betaalt. Dat is meer dan wanneer de The Complete Album Collection op cd koopt... Bovendien ontbreken in de iTunes Store de dubbel-cd Side Tracks en het boekwerk bij The Complete Album collection. Het zal aan mij liggen, maar ik snap deze keuze van de iTunes Store niet.
Lust for life: In 'Dylan kort #1067' vroeg ik om scans van het artikel over Pat Garrett and Billy the Kid uit de Lust for life van maart 2013. Inmiddels heb ik een scan ontvangen [dank Gertjan!] en wat blijkt: het artikel stond niet in de aflevering van maart, maar van mei 2013.
Q Magazine: In de nieuwe Q (december) staat iets over Bob Dylan, een special, aldus de cover (zie hieronder). Ik heb het tijdschrift nog niet gezien dus wat er in staat, weet ik nog niet.
Boek: Het boek Theo Bee van Lev Bont: 'Daar zat ik dan, hulpeloos, verslagen, en Dylans laatste zin klonk uit de speakers: but she breaks just like a little girl...' [met dank aan Alja!]


Geen opmerkingen: