Dylan kort #881 - aanvullingen

Setlist 30 juni: Vanochtend in alle vroegte heb ik - nog voor de koffie (altijd fout) - 'Dylan kort #881' in elkaar gedraaid. Met dank aan een e-mail van Frits realiseer ik me nu dat ik wel doodleuk de setlist van gisteren heb opgenomen in 'Dylan kort', maar daarbij het belangrijkste ben vergeten: Op het podium van Hop Farm stond een grand piano & Dylan heeft een aantal nummers op deze grand piano gespeeld: 'Love sick', 'Spirit on the water', 'A Hard rain's a-gonna fall', 'Highway 61 revisited', 'Can't wait', 'Thunder on the mountain', 'Like a rolling stone' & 'All along the watchtower'.
De grote vraag is nu of deze grand piano al op het podium stond van Hop Farm & Dylan van de mogelijkheid gebruik heeft gemaakt, of dat deze grand piano van Dylan zelf is & meereist van concert naar concert. Het lijkt mij sterk dat een grand piano een hele tournee op sleeptouw wordt genomen, maar ik hoop dat ik me vergis. Het is even wachten op het nieuws over het concert in Berlijn, morgen. [Met dank aan Frits]
Het gevoel: 'Bob Dylan's dood' op Sierksma.

1 opmerking:

Cas zei

Begin 1990 gaf Dylan een reeks ("season") concerten in Parijs en Londen. Er stond toen ook een grand piano op het podium. Deze bleef avond na avond onberoerd, pas tijdens het allerlaatste concert, op 8 februari 1990, speelde Dylan er één nummer op, Disease of conceit.