Numb3rs & boeken

Numb3rs
Gisteren ontving ik van Corry - waarvoor dank - onderstaande e-mail:

Dag Tom,

Ben ik weer. Ben Dylan niet tegengekomen in een boek o.i.d. Wel gisteravond in een tv serie. Net 5, de serie numb3rs. Heb de uitzending niet helemaal gezien, alleen het eind en daarin was "Shelter from the storm" te horen, gezongen door Dylan. Geen idee of er nog meer nummers te horen waren, maar alla.
hartelijke groet,

Corry

Is er iemand die vrijdagavond de gehele aflevering van Numb3rs heeft gezien & kan laten weten of er meer Dylan in deze aflevering zat?
Bladerend door oude aantekeningboeken kwam ik het volgende tegen: 'Numb3rs (Veronica 4/2/2008) over Weather Underground. Dylan-dropping.'
Het lijkt mij niet waarschijnlijk dat de aflevering van Numb3rs welke ik in 2008 zag dezelfde is als de aflevering die Corry vrijdagavond heeft gezien. Dat is twee keer Numb3rs met Dylan.

Een paar dagen geleden schreef ik hier (of elders??) over Dylan in Goede tijden, slechte tijden. Uit hetzelfde aantekenboek: 'Goede tijden, slechte tijden 27/09/2006 -> actrice in Dylan t-shirt.'

ik moet vaker door oude aantekenboeken jakkeren, ik kom van alles tegen dat ik allang weer was vergeten.

Iets anders: boeken
Een lezer van de blog vroeg mij of er - met hulp van lezers van de blog - een lijst samengesteld kan worden van de meest essentiële / beste boeken over Dylan. Ik wil uiteraard wel een poging wagen, maar daarvoor is jouw hulp nodig!
Stuur een lijst met wat volgens jou de 5 (tot 10) beste / meest essentiële boeken over Dylan zijn. Bij ieder boek mag je (niet verplicht) kort aangeven waarom dit volgens jou een essentieel boek is. Alle inzendingen zal ik publiceren op de blog (tenzij je aangeeft dit niet te willen).
Indien er voldoende inzendingen binnenkomen, zal ik een lijst maken van de meest genoemde boeken.
Kortom: je hulp is nodig! klim in de pen! Inzendingen kunnen - binnen een week - naar tom_dylan@hotmail.com

Geen opmerkingen: