zaterdagochtend

Vanavond speelt Dylan in Borlänge, Zweden het laatste concert van zijn huidige tournee door Europa. Binnen twee weken begint dan de tournee door Amerika.
Een tijd geleden was er sprake de mogelijkheid om binnenkort via Dylans officiële website concertopnamen te downloaden / beluisteren. Nooit meer wat van gehoord.
Dank aan Paul voor zijn reactie bij Dylan nieuws #2 met daarin de link naar het Nederlandstalige stuk over een recent concert. En dank aan Peerke voor de link naar het interview met Dave Stewart.
Vraagje: aan het album Shot of love werd bij latere persing The Groom's still waiting at the altar toegevoegd. Ik weet dat er verschillende persingen op cd van Shot of love zijn, waarop Groom is toegevoegd. Ook weet ik dat er een Amerikaanse persing op vinyl is, waarop Groom is toegevoegd. Nou de vraag: heeft iemand of is iemand bekend met een niet-Amerikaanse persing op vinyl van Shot of love waarop Groom aan de tracklist is toegevoegd? Reacties kunnen maar tom_dylan@hotmail.com.
De dvd My own love song valt net door de brievenbus. Het schijnt een slechte film te zijn, maar het gaat mij om de muziek :-)

Geen opmerkingen: