Dylan nieuws #6

Wachtend op 20 oktober, wachtend op informatie over de start van de kaartverkoop voor het concert in Rotterdam, kan men het beste Harry Prenger lezen.
Hier & daar lees ik berichten op het net dat kaarten voor 20 oktober maar liefst 119 euro (of meer) gaan kosten. Dat de prijs behoorlijk zal zijn, betwijfel ik niet, maar 119 euro lijkt mij wat overdreven. Waar komt dit bedrag vandaan? Simpel, op een aantal bedenkelijke plekken op het net worden al kaarten aangeboden voor dit bedrag (en hogere bedragen). Bedenkelijk omdat de voorverkoop nog niet eens is begonnen, sterker nog: het is nog niet eens bekend wanneer de voorverkoop begint.
En de website van Ahoy' Rotterdam, de plek waar het allemaal moet gaan gebeuren, weet ook nog van niks. Er staan in de agenda van deze site vele concerten & evenementen, maar nog geen Dylan (& Knopfler).
Frits - waarvoor dank - schrijft over de aanstaande uitgave van Bob Dylan in Nederland 1965 - 1978. Terecht schrijft Frits dat de Bob Dylan aantekeningen gepubliceerd werden tijdens het schrijven aan Bob Dylan in Nederland, al was het het staartje van het schrijven. Bob Dylan in Nederland is een project van jaren, research & schrijven.
Er zijn - bij mijn weten - nog enkele exemplaren van de Bob Dylan aantekeningen te krijgen. Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar aljaspaan@planet.nl
Dank aan allen voor de meer dan vriendelijke & enthousiaste reacties n.a.v. de aanstaande publicatie van Bob Dylan in Nederland.
Als er nou één concert is waarvan ik hoop dat er nog eens een goede opname van opduikt, dan is het wel het concert in Parijs op 24 mei 1966. Vooral ook omdat er wel opnamen zijn gemaakt van dit concert. Hoe ik hier nu weer ineens bijkom? Simpel, hier staat een bijzonder aardig, rijk geïllustreerd stuk over dit concert.
Is dit al het nieuws? Nee hoor, er is wel meer, maar de tijd ontbreekt mij. Ik moet zo mensen van de trein halen, koffie voor deze mensen inschenken & alles verrichten wat er verder bij een volle woonkamer past.
Dat is geen klacht, alleen een constatering.

8 opmerkingen:

Ton de Kruyff zei

Bij het inplakken van links in Blogger gooit het programma de laatste tijd wat rare tekst door een willekeurig deel van de tekst heen. Dat ziet er nogal gek uit.
En de link naar Prenger werkt niet. Dat ligt ongetwijfeld ook aan Blogger. Suf maar het zal de vooruitgang wel weer zijn.

hans zei

DE kaarten in Belgie kosten max 80 euro (incl servicekosten), dus 119 euro voor het goedkoopste Ahoy-ticket lijkt inderdaad een verzinsel

peerke zei

Inderdaad: 60 tot 80 euro in België. Voorverkoop start dinsdag.

tom zei

Dank voor de tips!
Ik weet niet waar blogger momenteel mee bezig is, maar tijdens het maken van een bericht worden hier & daar html-codes in mijn tekst geplakt.
Als het goed is, werkt nu alles.

tom

CultureEye zei

119 euro leek me inderdaad erg veel

hans zei

De voorverkoop Ahoy start 22/7. Duurste kaartje 82,50

Frits zei

Vertel meer, Hans! Waar kunnen we de kaarten halen?

hans zei

Kijk maar op www.Livenation.nl en tik bob dylan in. Daar staat meer info.