gewoon zaterdag

Patrick stuurde mij een link naar een werkelijk schitterende recensie van Bob Dylan in de studio. Die link neem ik hier graag op. Al is het alleen maar om degene die nog niet Bob Dylan in de studio hebben gelezen, alsnog over te halen dit te doen.
In NRC Handelsblad van afgelopen donderdag een advertentie voor het concert van 20 oktober. Helaas is de advertentie in zwart-wit, maar ja, wat moet je anders van een krant verwachten?
Is het je ook opgevallen dat Dylan tijdens de concerten op 19 & 21 juli Visions of Johanna speelde? Dat is twee concerten op rij. Vanavond speelt hij in Thackerville. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee had waar dat ligt. Ik heb het maar even opgezocht, het ligt ten noorden van Dallas. Wie zegt dat je van Dylan volgen niks kunt leren?
Vanmiddag kwam mijn schoonvader binnenlopen met de mededeling dat hij in de krant had gelezen dat Dylan naar Nederland komt voor een concert. Of ik dat al wist. Dat wist ik al.
Een uurtje later komt mijn vader binnenlopen met precies dezelfde mededeling.
Ik mag dat wel, meedenkende mensen.
Vlak na plaatsing van dit bericht, ontvang ik een link van Ference over de derde generatie: Pablo Dylan. Dit wil ik niemand onthouden, zie hier.
Nog vijf minuten later: youtube heeft wat van Pablo Dylan. Luister goed, in dit nummer een verwijzing naar zijn opa:

2 opmerkingen:

CultureEye zei

The beat goes on, zullen we zeggen

Frits zei

Ik heb nou niet het idee dat "opa" en Jay-Z nou op hetzelfde voetstuk zijn gezet. Of ligt dat aan mij?
Wel grappig van Pablo - ben erg benieuwd of we nog meer van hem zullen horen.