Hank Williams project (teruggevonden)

Het zogenaamde Hank Williams project: Dylan zou een stapeltje songteksten van Williams in handen hebben gekregen en deze, samen met collega's als Willie Nelson en Jack White, van muziek voorzien. Hoe lang is het geleden dat ik voor het eerst van dit project hoorde? Erg lang geleden.
Ik weet wel dat ik op 5 december 2009 in een Dylan kort schreef: En hoe staat het met het Hank Williams-project? Blijkbaar was er toen al een tijdje geen nieuws meer over dit project naar buiten gekomen.
En eigenlijk was ik dit zogenaamde Hank Williams project al weer enigszins vergeten, weggestopt in het deel van de hersenen waar informatie zit over plannen die nooit meer gerealiseerd lijken te worden.
Net kom ik een berichtje op de website van KINK tegen die de hoop weer enigszins doet opleven. Is dit gerecycled oud nieuws? Is dit recent nieuws? Waarom duikt het nu op?
Ik weet het niet. Maar het staat er wel, kijk maar: hier.

2 opmerkingen:

Peerke zei

Lijkt wat in dat stukje van Kink staat niet heel erg op hetgeen twee jaar geleden al verscheen: http://www.theboot.com/2009/03/04/jack-white-bob-dylan-salute-hank-williams/

tom zei

@Peerke: absoluut waar dat het een kopie van de berichtgeving uit 2009 lijkt. Maar het vreemde is dat het nu weer opduikt, niet alleen op de site van Kink, maar ook op veel (Engelstalige) sites.
Ik geloof er nog niks van dat er binnenkort een cd van deze opnames in de winkel zal liggen, maar je weet nooit.

Tom