Dylan kort #635

Vandaag ontving ik met de post Bob Dylan in de studio van Patrick Roefflaer. Met 'van Patrick Roefflaer' doel ik niet alleen op het feit dat hij de auteur is van Bob Dylan in de studio, maar ook op het feit dat hij mij dit boek heeft geschonken.
Voorin het boek ligt een bijpassende boekenlegger, mooi gedaan. Voorin het boek heeft Patrick Roefflaer een aantal vriendelijke woorden aan mij gericht, met pen geschreven. Daar ben ik erg ingenomen mee. Maar de woorden zijn aan mij gericht & die blijven dus ook bij mij.
In Woorden van dank, voorin Bob Dylan in de studio, staan een aantal zinnen gedrukt die mij van trots doen gloeien. Eenieder die verstandig genoeg is om het boek aan te schaffen, kan ze uiteraard zelf lezen, & toch plaats ik ze ook hier. Het is de trots:

Marc bracht mij in contact met een uitgeverij: zonder hem... Dat geldt ook voor Tom; hij is waarschijnlijk de grootste Dylankenner van de Lage Landen. Op zijn uitstekende blog Bob Dylan in (het) Nederland(s), deelt hij dagelijks zijn gedachten leven en werk van Bob Dylan met ons. Hij was zo vriendelijk om mijn teksten na te lezen en te corrigeren.

Dank Patrick, voor deze mooie woorden en voor een mooi boek.
Eerder meldde ik dat afgelopen zaterdag een interview met Patrick Roefflaer in de Gazet van Antwerpen heeft gestaan. Op de blog van Patrick kan dit interview gelezen worden, zie hier.
Ik blijf op zoek naar zelfgeschreven & gevonden (in kranten e.d.) recensies van Bob Dylan in de studio. Mocht je iets hebben gevonden en / of geschreven, kun je dit sturen naar tom_dylan@hotmail.com. (Ik vraag vooral ook aan lezers om dit boek te recenseren, omdat ik wil voorkomen 'partijdig positief' over te komen, door mijn bescheiden bijdrage aan het boek.)

Gisteren bevatte de blog Modern times een citaat van Dylan, vandaag gaat het verder.
Vandaag 35 jaar geleden vond de tweede Night of the Hurricane plaats.

Vergeet niet het bericht Neefje Tom hieronder te lezen.

Geen opmerkingen: