Dylan kort #621

Naar Dylan luisteren & toch weer niet op Denk soms na.
Twitter: hier en hier.
Starend naar de foto links, gemaakt tijdens het Woody Guthrie memorial concert, vraag ik me af wat de heren met elkaar bespreken. Wie schrijft, voor de lol, de dialoog?
Het is vrijdagavond & vrijdagavond draagt de belofte van het weekend in zich, alleen daarom al houd ik van de vrijdagavond. De gedachten kunnen dan zo heerlijk afdwalen over de invulling van het weekend. Vaak is de vrijdagavond zwanger van de wilde plannen en de goede voornemens & meestal zit daar wel een lijstje Dylan bij, platen die ik wil beluisteren. Maar de ervaring leert ook dat het lijstje snel vergeten wordt zodra de muziek begint te spelen. Ik luister associatief.
Wat luister jij momenteel? Inspireer mij & anderen door een reactie te plaatsen.
Bijdragen aan deze blog zijn altijd welkom, dat kan door een reactie achter te laten of een tekst (bij voorkeur in Word), foto, link te sturen naar tom_dylan@hotmail.com.
Een stukje over Dylans honorary degree van Princeton (1970) met daaronder een filmpje van o.a. Dylan op het Isle of Wight, hier.
De aanstaande tournee van Dylan in Australië, in april, krijgt nog niet ècht vorm. Op Dylans officiële website staan pas twee concerten vermeld:
17 april Freemantle
25 april Byron Bay
Op andere websites valt inmiddels te lezen dat Dylan een tweede concert (ook tijdens Bluesfest) in Byron Bay op 26 april zal geven.

Geen opmerkingen: