Dylan kort #634

Bob Dylan in de studio van Patrick Roefflaer zou aanstaande woensdag uitkomen, maar ik heb begrepen dat de eerste exemplaren al afgelopen zaterdag in de boekhandel zijn gesignaleerd. In de Gazet van Antwerpen stond afgelopen zaterdag een interview met Patrick Roefflaer over zijn boek. Probeer dat interview te pakken te krijgen, het geeft een aardig beeld van wat je van Bob Dylan in de studio kunt verwachten.
Vandaag ontving ik een e-mail van uitgeverij Epo met de mededeling dat Bob Dylan in de studio vanaf vandaag leverbaar is. Op de website van Epo zijn enkele stukken uit het boek te lezen, zie hier.
Tot mijn grote plezier heb ik kort geleden een aantal vragen aan Patrick Roefflaer over zijn boek kunnen stellen. Dit interview zal hier (waarschijnlijk) woensdag te lezen zijn.
Heb je Bob Dylan in de studio nog niet gekocht? Ren dan snel naar de winkel! Het boek inmiddels gelezen? Schrijf een korte of lange recensie en stuur deze naar tom_dylan@hotmail.com.

De radio-uitzending van Alja Spaan: Allereerst dank aan Alja voor haar reactie bij Dylan kort #633 - aanvullingen!
Ik begrijp uit Alja's reactie en haar logs (zie hier en hier) dat de geluidskwaliteit van de uitzending erg slecht was. Eeuwig zonde. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat Alja daar flink van baalt. Heb je zelf geluisterd & ben je het met Alja eens? Klaag dan (zie Alja's log).

De kracht van een citaat, op Modern times.

Vanmiddag bij thuiskomst ligt er een envelop op de deurmat met daarin een uit een mijn onbekende krant gescheurd bericht met de titel Bob Dylan klimt in pen voor zes nieuwe boeken (zie afbeelding bij dit bericht). Eén van de vriendelijke knippers is wederom zo aardig geweest bij het zien van Dylans naam het bewuste bericht naar mij op te sturen, waarvoor dank!
Geen onaardig stukje overigens, dit bericht. Slechts één zin om jeuk van te krijgen: Twee ervan zijn autobiografisch van aard en moeten de opvolgers worden van het boek over zijn vroege jaren 'Chronicles: Volume One', uit 2004. Ik zou de inhoud van het eerste deel van Chronicles niet willen bestempelen als over zijn vroege jaren. Natuurlijk gaan delen over die vroege jaren, maar zeker niet alles. Denk bijvoorbeeld aan het stuk over Oh mercy (1989). Of ben ik inmiddels zó oud dat Oh mercy tot Dylans vroege jaren behoort?

4 opmerkingen:

Gollem zei

behoort TTTTTT

Gollem zei

Beroepsdeformatie denk ik. Sorry!

tom zei

Je hebt helemaal gelijk Gollem, dank voor de correctie. Mijn fout, te snel de vingers over de toetsen laten gaan.
Ik heb het inmiddels veranderd.

Sorry is niet nodig, ik heb de fout gemaakt, niet jij.
Beroepsdeformatie ken ik maar al te goed :-)

Tom

alja spaan zei

uit Trouw, Tom - van vrijdag jl meen ik en wat fijn dat ik nu een nieuwe titel heb: vriendelijk knipster :-)