Bob Dylan in de studio

Het boek Bob Dylan in de studio van Patrick Roefllaer lag vorige week zaterdag in België al in de winkels, maar het boek lijkt helaas nog niet tot de Nederlandse markt te zijn doorgedrongen.
Een gang langs de internetwinkels stemt weinig hoopvol. bol.com biedt het boek nog helemaal niet aan, bij Van Stockum wordt het boek wel aangeboden, maar kan het boek nog niet geleverd worden. Van Stockum geeft 1 mei 2011 als datum waarop het boek uitkomt. De ECI kan het boek ook nog niet leveren, het boek kan al wel gereserveerd worden. Verwachte datum waarop het boek leverbaar wordt: 1 februari 2011.
Ik ben gisteren in een tweetal boekwinkels geweest, uiteraard even gekeken. Geen Bob Dylan in de studio.
Rob is gisteren in een aantal 'betere boekwinkels' geweest. Bob Dylan in de studio bleek niet alleen niet op voorraad te zijn, maar kon zelfs niet besteld worden. Uiteindelijk heeft Rob het boek kunnen bestellen bij een filiaal van Bruna.
Waarom is het op dit moment zo lastig om dit boek in Nederland te pakken te krijgen? Ik heb werkelijk geen idee, maar hoop dat daar snel verandering in komt.
Voor eenieder die het boek wil bestellen, het ISBN-nummer is ISBN 978-90-6445-727-2

1 opmerking:

yapyap zei

Ik heb dezelfde ervaring. Boek is wel besteld maar er werd al aangegeven dat het, ondanks de verschijningsdatum die op vorige week stond, moeilijk is aan te geven wanneer er geleverd wordt. Afwachten dus.