Dylan kort #984

Music on vinyl: Begin 2013 - aldus de nieuwe catalogus van Music on vinyl - zal dit bedrijf twee albums van Dylan opnieuw op vinyl uitbrengen, het gaat om Oh mercy (MOVLP659) en Nashville skyline (MOVLP 660). Als deze albums net zo goed klinken als de heruitgave van bijvoorbeeld New morning door Music on vinyl, dan is dat reden genoeg om ook de heruitgaven van Oh mercy en Nashville skyline te willen bezitten.
Walvis: de stank in Dylans achtertuin, zie hier. [met dank aan Senne voor de tip] Meer van hetzelfde, hier en hier en hier en nog -tig plekken op het net. (Het moet wel héél belangrijk nieuws zijn wanneer er zoveel aandacht aan geschonken wordt... Het was vanochtend zelfs op de radio...)
Grammy awards: De nominaties van de Grammy Awards zijn bekend gemaakt en verrassend genoeg is Tempest in geen enkele categorie genomineerd.
Theodor Holman: Column, zie hier.
Not fade away: Op 18 december verschijnt de soundtrack van de film Not fade away. Op deze soundtrack zal Dylans 'She belongs to me' te vinden zijn. Volgens de website Searching for a gem gaat het om de versie van Bringing it all back home. [met dank aan Cas voor de tip]

Geen opmerkingen: