Dylan kort #843

Dylan & reclame: Ik heb vanochtend #3 van Dylan & reclame op de blog gezet (zie hieronder).

Rectificatie:In Dylan kort #842 schreef ik dat 'een andere Frits' dan de Frits van Modern times had geschreven over Cisco Houston. Ik heb nu van Frits begrepen dat hij & die 'andere Frits' een & dezelfde Frits zijn.
Music on  vinyl: Maandag verschijnt "Love and theft" - met dank aan Music on vinyl - opnieuw op vinyl. Dat is voor een ieder die "Love and theft" op vinyl wil kunnen draaien natuurlijk fantastisch nieuws. Vlak na release van dit album, in 2001, is "Love and theft" op vinyl uitgebracht. Deze eerste vinyl-uitgave is al jaren niet meer nieuw te krijgen & gaat voor hoge bedragen van hand tot hand op bijvoorbeeld e-bay. Music on vinyl zorgt dat "Love and theft" weer op vinyl verkrijgbaar is. Zie hier.
Later deze maand zal Music on vinyl ook Dylans New morning op vinyl uitbrengen.
Meningen over New morning op Music meter.
Alja Spaan: Vorst.
Dromen van Johanna: Ernst Jansz zal op het Tong Tong Festival een krontjonguitvoering van Dromen van Johanna presenteren. Zie hier.
Twitter: hier.
Berry Brinkhorst: 'John Brown'.
Afbeelding: De afbeelding bij dit bericht is een deel van de achterkant van de hoes van een Duitse elpee met daarop nummers van Bob Dylan & Pete Seeger. Volgens de hoes is de titel van dit album Protest and folk song - Blowin' in the wind, volgens de labels van de plaat is de titel echter Folk und Protestsongs.

Geen opmerkingen: