Christmas in the heart - eerste reactie

Ik heb mijn Christmas in the heart besteld in Engeland en moet nog enkele dagen wachten voor de cd in mijn speler kan draaien. De eerste reactie op Christmas in the heart, na de oproep in Dylan kort #264, ontving ik via de e-mail:

Hoi Tom,

Ik heb de cd al binnen via bol.com en ik moet zeggen dat het al met al niet tegen valt. Zijn stem vind ik wonderwel bij de kerst passen.

Ik begrijp alleen niet wat die pin-up in het boekje doet. Verder is ie goed om aan te horen en ben ik op het moment niet anders aan het luisteren dan deze cd. En dat kan nooit kwaad, zo'n vroeg kerstgevoel, toch?

Verder lees ik met veel plezier je blog. Ga zo door!

Grt

André
 
Wederom een positiever geluid dan ik had verwacht na het beluisteren van de eerste fragmenten van Christmas in the heart via de website van Amazon, nu al weer een paar weken geleden. Het gekke is dat ik zelf vanochtend twee keer - op youtube - heb geluisterd naar Must be Santa en mijzelf er vandaag al een paar keer op heb betrapt dat ik het gedachtenloos voor me uit fluitte.
Dat André in zijn e-mail schrijft over een pin-up verbaasde mij in eerste instantie - toevallig had ik kort daarvoor op een of ander forum gelezen over deze pin-up en aangenomen dat het om een grap van de schrijver op het forum ging - maar na even zoeken op het net heb ik de bewuste afbeelding gevonden (zie hieronder). Dylan blijft mij verbazen!
 
Met dank aan André voor zijn e-mail.
 
Reacties na het beluisteren van Christmas in the heart blijven welkom en kunnen gestuurd worden naar tom_dylan@hotmail.com.
 

1 opmerking:

Joost Horsthuis zei

Jullie nemen het toch niet te serieus allemeaal he ;) !? Na ik dit binnenkreeg was ik het hele, mijns inziens irrelevante, kerstgebeuren meteen vergeten : http://www.hungercity.org/details.php?id=7301 .