The Comic book and me #58

Well, the comic book and me, just us, we caught the bus
The poor little chauffeur, though, she was back in bed
On the very next day, with a nose full of pus
Yea! Heavy and a bottle of bread
Bob Dylan - "Yea! Heavy And A Bottle Of Bread"

De graphic novel Mondourbano van Mateus Santolouco, Eduardo Medeiros en Rafael Albuquerque heeft als ondertitel "a sex, drugs and rock 'n' roll story". Op de cover van het boek staat een man, een beetje onderuitgezakt zittend op een gitaarversterker. Hij draagt een zonnebril. Tussen de vingers van zijn rechterhand bungelt een sigaret. Naast hem staat een standaard met een gitaar.
Goed, een rock 'n' roll-verhaal dus.
Op een van de bladzijden in dit boek staat een jongeman in een platenzaak. Hij houdt een cd omhoog. Achter de jongen is een schap met cd's. Een van de aangeboden cd's is Bob Dylans Highway 61 Revisited.

Ieder hoofdstuk in Mondourbano heeft als titel een citaat uit een songtekst. Hoofdstuk 8 heeft als titel een citaat van Bob Dylan: "You make me nervous when you start to talk".
Ik ken de muziek van Bob Dylan toch best wel aardig, maar ik moet bekennen dat ik dit citaat niet meteen kon plaatsen. Ik heb het moeten opzoeken. Ik kon niet bedenken uit welke song de regel "You make me nervous when you start to talk" komt. Jij wel?
Antwoorden op een briefkaart (of in een reactie op de blog).

Geen opmerkingen: