Dylan kort #1022

Cover: Michiel Hendriks heeft met zijn versie van Dylans 'Make you feel my love' - onder de titel 'Ich laot dich noets mieer gaon' - de wedstrijd 'mooiste Dialectevergreen' of 'Zing zoals je gebekt bent' van Radio 5 gewonnen. Zie hier. Hendriks' versie van 'Make you feel my love' kan ook hier beluisterd worden. Hier staat nog een ouder bericht. Meer hier. [met dank aan Hilda en Henk]
Teruggevonden artikel: 'Dylans derde testament' uit mei 2011 door Herman Veenhof, zie hier. [met dank aan Hilda]
Teruggevonden artikel 2: 'Bob Dylan wellicht niet naar huwelijk lesbische dochter', zie hier. [met dank aan Wim] Wat mij irriteert aan de berichtgeving rond de afwezigheid van Dylan tijdens het aanstaande huwelijk van zijn dochter is dat in de berichtgeving de nadruk wordt gelegd op het feit dat Dylans dochter lesbisch is, alsof dit van belang is voor Dylans afwezigheid. De strekking van het bericht had volgens mij moeten zijn: dochter trouwt, vader is er niet. Nog beter zou het zijn geweest wanneer dit de media helemaal niet had gehaald.
How many roads van Jos de Putter wordt vandaag uitgezonden op NPO Doc, zie hier. [met dank aan Wim]
Rein Swart over The 30th Anniversary Concert Celebration, zie hier.
Teruggevonden uitzending: In DWDD van 13 maart 2013 brachten Harry Sacksioni, Joep Pelt en Typhoon hun versie van Dylans 'Subterranean Homesick Blues', zie hier.
'Zes beroemde kunstenaars en artiesten met autisme', zie hier.
Thomas Verbogt - 'Energie', zie hier.

Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik zit vooral te wachten op meer nieuws over de aanstaande releases The Art of McCartney en Shadows in the Night, vooral met betrekking tot Shadows in the Night is het wachten op een releasedatum en een tracklist.

1 opmerking:

hans altena zei

wat betreft die labels van autisme en asperger, op school heb ik gemerkt dat die misschien even voldoen voor kinderen die in een ontwikkelingsfase vastlopen, maar wanneer ze met hun gegevenheden leren omgaan, asjeblieft, druk ze dan niet meer een stempel op, het doet ze te kort, ik heb zogenaamd autistische kinderen met de warmste harten en meest bijzondere sociale vaardigheden net daar waar anderen niet eens komen, mogen uitzwaaien bij hun diploma uitreiking, en dan heb ik het niet over diegenen met hersenbeperkingen die voor altijd afhankelijk zullen blijven, dat is nog weer een andere wondere wereld... en kunstenaars, ach, ze balanceren hoe dan ook op een dun draad boven de afgrond, mooi toch?