Laat mij vandaag vergeten tot morgen; de Bob Dylan aantekeningen 2012 - 2013

Met gepaste trots kan ik melden dat het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek - Laat mij vandaag vergeten tot morgen; de Bob Dylan aantekeningen 2012 - 2013 - naast mij ligt. Laat mij vandaag vergeten tot morgen telt 258 bladzijden en bevat de Bob Dylan aantekeningen die ik maakte tussen 9 juni 2012 en 19 september 2013.
Laat mij vandaag vergeten tot morgen is uitgegeven via Brave New Books en zal exclusief verkocht worden door bol.com. Het boek kost €20,- en zal binnen nu en enkele werkdagen in de verkoop gaan.

Van de achterflap:
Zanger en tekstdichter Bob Dylan is een fenomeen. In zijn imposante carrière heeft hij tientallen albums opgenomen, duizenden concerten gegeven en onnoemelijk veel luisteraars weten te beroeren.
Laat mij vandaag vergeten tot morgen is geen biografie over Bob Dylan. Ook bevat dit boek geen chronologisch overzicht van Bob Dylans leven en werk. Laat mij vandaag vergeten tot morgen bevat de aantekeningen, brieven en dialogen over Bob Dylans leven en werk van een van zijn vele luisteraars. Door de luisteraar als uitgangspunt te nemen is Laat mij vandaag vergeten tot morgen een boek over muziek zoals er nog weinig geschreven zijn. Tom Willems neemt in zijn aantekeningen de lezer mee naar platenbeurzen en kringloopwinkels, door de Nederlandse literatuur en uiteraard langs de platenkast, altijd op zoek naar meer details. Details die helpen bij het begrijpen van de kracht van Bob Dylans muziek.
Met humor, oog voor detail en een kritische blik weet Tom Willems in zijn aantekeningen de lezer mee te nemen in het leven van een liefhebber van Bob Dylans muziek. Laat mij vandaag vergeten tot morgen is dan ook een feest van herkenning voor iedere Dylan-liefhebber.

9 opmerkingen:

alja spaan zei

Doe mij ook maar een, alle succes en hulde
!

peerke zei

Van harte proficiat bij het verschijnen van uw derde boreling. Succes er mee.

Anoniem zei

4e?
Gefeliciteerd Tom, zet svp bestelaanwijzingen op het blog.
Fishtruck

tom zei

Allereerst dank!

Fishtruck: zodra het mogelijk is, zal ik de bestelaanwijzingen plaatsen.

Tom

Anoniem zei

Helemaal niet via de gewone fysieke winkel?

Simon

tom zei

Hoi Simon,
Inderdaad, het boek zal helemaal niet via de fysieke winkel te koop zijn.
De reden daarvoor is simpel.
Brave New Books, waar ik het boek publiceer, gaf me twee mogelijkheden: 1. het boek is overal te koop (dus ook in de fysieke winkel) en 2. het boek is alleen via bol.com te koop.
Na wat speurwerk bleek de keuze voor ook verkoop via fysieke winkels de prijs van het boek behoorlijk op te drijven. De prijs van het boek zou in dat geval komen te liggen tussen de €25,- en €30,-. Dat betekent dat kopers in dat geval voor een exemplaar tussen de €5,- en €10,- meer zouden moeten betalen. Die prijs vond ik zelf te hoog.
Wanneer je dan bedenkt dat zo'n 90% van de verkochte exemplaren van Bob Dylan in Nederland en Luister je nou alweer naar Bobby zijn verkocht via online winkels als bol.com, leek mij de optie om de prijs van het boek laag te houden (€20,-) - en dus alleen via bol.com verkopen - het beste.

groet,
Tom

Anoniem zei

Plugging your own book on expectingrain? Shame.

tom w zei

I don't feel ashamed....

hans altena zei

Prachtig en zeker geen reden tot schaamte haha!