Dylan kort #1014

I am Bob Dylan is een blog die al een tijd online staat, maar die ik pas vandaag ontdekte. Zie hier.
Jodelen: Naast mij ligt een lang artikel uit de Telegraaf van 26 februari. Dat artikel gaat over jodelen. Ik citeer: 'Uurtje YouTube kijken met Bart Plantenga levert onvermoede geluiden op. In slaapliedjes en tot in Bollywoodfilms toe. Van Cecilia Bartoli tot Bob Dylan. Avant-gardistische zanger Leon Thomas doet een jodelsolo in de jazz, boven snoeiharde heavy metal stijgt een stem uit.'
Poster: De posters ter aankondiging van Dylans concerten variëren al jaren op hetzelfde thema. Des te verrassender is de poster ter aankondiging van Dylans concert op 19 april, zie hier.
Blogproblemen: Een vaste lezeres van deze blog heeft sinds een paar weken problemen met het bekijken van deze weblog. Wanneer ze naar deze weblog surft, wordt de pagina niet meer geheel geladen. Dit probleem doet zich zowel op haar iPad als op haar mobiele telefoon voor. Wanneer ik zelf de blog op een iPad bekijk, wordt de pagina wel geheel geladen.
Twee vragen:
Zijn er meer mensen die tegen dit probleem aanlopen?
Weet iemand wat de oorzaak van dit probleem zou kunnen zijn / een mogelijke oplossing voor dit probleem?
Reacties kunnen naar: tom_dylan@hotmail.com
Advertentie: De advertentie bij dit bericht komt uit de Telegraaf van 25 juni 1969. Voor meer over de Nederlandse première van Dont look back, zie Bob Dylan in Nederland 1965 - 1978 (blz. 69)


Geen opmerkingen: