Dylan kort #1013 (aflevering vol film en video)

The Kik speelt een eigen versie van 'Subterranean homesick blues' tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door (vanaf 5 minuten 2 seconden), zie hier.
'4 leerlingen uit de school van Bob Dylan vertellen', zie hier.
De trailer van Hearts of fire staat op YouTube, zie hier.

Het is een video-aflevering van 'Dylan kort' geworden, met dank aan Bert (eerste link), Dirk (tweede link) en Facebook (derde link).
De afbeelding bij dit bericht is niet willekeurig gekozen, die afbeelding hoort bij de tweede link.


Nu ik het toch over film / video heb: Hearts of fire is zeker niet de enige film waarin Bob Dylan als acteur te zien is. Ik denk bijvoorbeeld aan Pat Garrett and Billy the Kid, Masked and anonymous en Backtrack (waarin Dylan zeer kort te zien is als 'motorzaag-kunstenaar'). Daarnaast is er natuurlijk de aflevering 'Pay lady pay' van Dharma & Greg waarin Dylan te zien is. Die aflevering maakte deel uit van het derde seizoen van Dharma & Greg. Bij mijn weten zijn tot op heden alleen seizoen 1 en 2 op dvd uitgebracht. Weet iemand of er toevallig plannen zijn om ook seizoen 3 uit te brengen op dvd?
In het verlengde daarvan: in seizoen 2 van de Nederlandse serie Wet en waan zit - als mijn geheugen me niet in de steek laat - een aflevering vol Dylan (Dylan komt zelf niet in beeld, wel wordt er over Dylan gesproken en als ik me niet vergis is er een nummer van Dylan te horen [iets van Slow train coming???]). Seizoen 1 van deze serie is op dvd uitgebracht, seizoen 2 nog niet. Zelfde vraag: weet iemand of er plannen zijn om seizoen 2 van Wet en waan op dvd uit te brengen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Play, lady, play.

tom w zei

Beste Anoniem,

Tuurlijk, je hebt helemaal gelijk. Hoe ik bij 'Pay' kwam ipv 'Play', weet ik ook niet meer.
Dank voor de correctie.

Tom