Dylan kort #946

David Hidalgo: Op auditie bij Bob Dylan, zie hier.
John Wesley Harding: 'Make love to Bob Dylan', zie hier. Absoluut de moeite waard. [met dank aan Bert voor de tip]
Luister je nou alweer naar Bobby: Frits heeft het boek ontvangen en schrijft daarover op zijn blog. Ik heb van een groot aantal mensen die afgelopen zaterdag het boek in hun brievenbus vonden een e-mail gekregen. Dank aan allen voor de positieve reacties op Luister je nou alweer naar Bobby. Ik wil graag nog even wijzen op een detail waar ik zelf enorm veel lol om heb: de foto van de elpee Bringing it all back home op de cover van het boek is zó scherp dat, als je goed kijkt, je het matrijsnummer van de elpee kunt lezen.
Muziek.nl: In Muziek.nl (nummer 4, 2012) staat een uitvoerige recensie van Tempest. Twee pagina's: op de eerste pagina een foto en de titel van het artikel, op de tweede pagina de door Joris Heynen geschreven recensie. Tempest krijgt 4 (van de maximaal 5??) sterren. Een aardige, maar verre van wereldschokkende recensie. Geen essentieel leesvoer.
Verder is er in dit blad uitvoerig aandacht voor muziekdocumentaires, waaronder een beetje aandacht voor Dont look back. En in een stuk over fotograaf Dirk W. de Jong staat de zin: 'Zo is ook Dirk W. de Jong bekend met "het vervelende Dylan-verhaal".'
Afbeelding: De advertentie voor The Last Waltz komt uit de aflevering van Best waarvan de cover te zien is in 'Dylan op de cover #2'.

Geen opmerkingen: