Dylan kort #737

Foto's van de tentoonstelling the Asia series, hier.
The Reader is een online / pdf-magazine (waar ik voor vandaag niet eerder van gehoord had). Geen idee of The Reader nog bestaat. In issue 3 uit 2005 een stuk over Dylan & Dylan op de cover, zie hier.
Frits over het NoordNederlandsDYLANfestivaL, wat gisteren plaatsvond, hier.

oproep / informatie gezocht: In het najaar van 1987 tourde Dylan door Europa. Tijdens deze concerten werd hij begeleid door Tom Petty & the Heartbreakers. In het voorprogramma speelde Roger McGuinn. Deze drie-dubbel-concerten onder de naam Temples in flames kenden de volgende opbouw:
1. Roger McGuinn solo
2. Roger McGuinn + Tom Petty & the Heartbreakers
3. Tom Petty & the Heartbreakers
4. Bob Dylan + Tom Petty & the Heartbreakers
De setlists van Dylans deel van deze concerten zijn wel bekend. Maar wat speelden Roger McGuinn (met en zonder TP & H.) en Tom Petty & the Heartbreakers tijdens deze concerten?
Nou heb ik eerder vandaag een uurtje gezocht in oude krantenberichten, fanzines, boeken en op het internet. Ik heb ook wel het een & ander gevonden, maar nog niet genoeg.
Wie o wie kan mij helpen aan een of meerdere volledige setlists van Temples in flames-concerten van Roger McGuinn en / of Tom Petty & the Heartbreakers? Setlists kunnen naar tom_dylan@hotmail.com (namens Cas - van wie de vraag oorspronkelijk kwam - en mij: bij voorbaat dank!)

Van Alja - de vrouw achter Atelier9en40 - heb ik begrepen dat de Bob Dylan aantekeningen sinds gisteravond volledig uitverkocht is. Of er een tweede druk gaat komen, zal afhankelijk zijn van de vraag naar de Bob Dylan aantekeningen.
Het voelt heerlijk om uitverkocht te zijn!

Geen opmerkingen: