Dylan nieuws #8

Ik ben geen liefhebber van cover-versies - hoe vaak heb ik het hier al niet opgeschreven? - maar onderstaande versie van 'Most of the time' door Stef Kamil Carlens mag er wezen. Dit is niet de eerste keer dat ik hier een filmpje van Stef Kamil Carlens plaats, eerder was er al een 'I and I' - als ik me goed herinner - door dezelfde Carlens. Een man om in de gaten te houden.
'Mississippi' lijkt een vaste plek op de setlist te krijgen, ook gisteravond speelde Dylan & band weer 'Mississippi'. Ik durf er bijna nog niet van te dagdromen, maar het zou toch mooi zijn wanneer we straks in Europa ook 'Mississippi' krijgen te horen. Ik weet inmiddels - met dank aan reacties van lezers - dat ik niet de enige ben die duimt 'Mississippi' dit najaar te horen.
Er is nog een lange weg te gaan tot oktober & tussen nu & dan kan er nog een heleboel gebeuren & veranderen.
Vandaag viel de nieuwe VPRO gids door de brievenbus (de gids voor volgende week). Daarin - op de allerlaatste bladzijde - een kleine advertentie voor het concert op 20 oktober in Rotterdam. Het concert zal nog wel niet uitverkocht zijn, aangezien Mojo nog adverteert. Deze advertentie is, in tegenstelling tot de eerder genoemde advertentie uit de krant, in kleur.
Een paar dagen geleden op een boekenmarkt 'Jan Cremer documentaire' van Hans Dütting gekocht. Een vuistdik boek waarin op een paar bladzijden wederom melding van de vermeende vriendschap tussen Jan Cremer & Bob Dylan.
Ergens in het boek is er sprake van het album Blond on blonde, een domme fout die wel vaker voorkomt.
Gisteren was het veertig jaar geleden dat the Concert for Bangla desh plaatsvond, een goede reden om de cd / dvd weer eens uit de kast te pakken & te beluisteren (zie ook hieronder voor de wat knullige iTunes-actie).

Geen opmerkingen: