20 oktober 2011 Ahoy' Rotterdam update #2

Net op de fiets naar de stad gereden om een Volkskrant te kopen. Daarin een culturele agenda. Bij 20 oktober het volgende:

POP BOB DYLAN PLUS MARK KNOPFLER
Niet samen, maar apart: voor de Pauze Knopfler, na de pauze Dylan.

Dat lijkt een bevestiging van Cas' reactie bij '20 okotber 2011 Ahoy' Rotterdam update' hieronder. Niet samen, maar apart. Knopfler snel een paar nummers voor de pauze om ruimte te maken voor Dylan.

Ik heb al van meerdere mensen gehoord dat ze dagdromen van 'Blind Willie McTell' met Dylan achter de piano en Knopfler op de gitaar. Zeg maar zoals dit nummer te vinden is op The Bootleg series. Nou kun je bij een concert van Dylan eigenlijk van alles verwachten, maar zo'n 'Blind Willie McTell' zie ik nog niet gebeuren.
Wat dan wel? Wat zal Dylan spelen?
Het enige dat zeker is, is dat dat nauwelijks te voorspellen is.

Ik ga altijd maar naar een concert met in mijn achterhoofd dat het voor mij een belevenis is, maar voor Dylan gewoon een avondje werk.
Voor mij werkt dat.

3 opmerkingen:

hans zei

Je kunt veel verwachten bij een Dylan-concert, maar wat mij betreft niet dat hij gezellig gaat jammen met 'het voorprogramma' In 1978 in De Kuip deed hij dat niet met Eric Clapton, in Utrecht deed hij dat niet met Graham Parker (en ook niet in Utrecht met Bettie Serveert ha ha), in R'dam niet met Roger Mcguinn en zelfs niet met double-bill en muzikkaal maatje Van Morrison.Ik kan me herinneren dat voorprogramma Carlos Santana in de jaren 80 opkwam bij een toegift van Bob en BITW wilde meespelen. De blik van Dylan richting Santana leek sterk op 'im not amused' . Carlos speelde zeer gedwee zachtjes mee en vertrok subiet weer. Dus Mark K en Bob D samen? No way

F zei

Beste Hans,

Het is niet altijd zo ik herrinner me nog de concertreeks samen met Paul Simon THE sound of silence briljant. Natuurlijk is Paul Simon van een andere categorie dan Mark knopfler maar toch zou het wel leuk zijn dromen mag over blind Willie

F zei

Bekijk deze video op YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=4ahvHzCOmBw&feature=youtube_gdata_player


Of deze prachtig