Presentatie de Bob Dylan aantekeningen

LOCHEM – Boekhandel Lovink organiseert vrijdagavond 29 april een presentatie van het eerste boek van stadsgenoot Tom Willems. Het boek bevat een aantal persoonlijke aantekeningen van Tom Willems over zanger/dichter Bob Dylan. Tom Willems is de man achter Bob Dylan in (het) Nederland(s), een blog met (bijna) dagelijks nieuws over leven en werk van Bob Dylan. Deze blog trekt iedere dag enkele tientallen lezers.
Hij werd door Patrick Roefflaer, auteur van het in januari uitgekomen boek Bob Dylan in de Studio, ‘waarschijnlijk de grootste Dylankenner van de Lage Landen’ genoemd. Uitgeverij Atelier9en40 wil dat woordje ‘waarschijnlijk’ graag vervangen door ‘zeker’ en verzorgde daarom deze bijzondere uitgave. Op deze manier wil zij graag bijdragen aan de festiviteiten rond de komende 70e verjaardag van Bob Dylan (24 mei). Het boekje zal bij boekhandel Lovink voor de prijs van 12 euro 50 te verkrijgen zijn. De presentatie wordt opgeluisterd door – uiteraard Dylan- muziek van plaatsgenoot Appie Daalmeijer. Boekhandel Lovink vindt u op Markt 18.

Aanvang: 20.00 uur.
Zie ook: boekhandel Lovink en Atelier9en40.

9 opmerkingen:

Ton de Kruyff zei

Mooi Tom.
Misschien heeft er eerder "Lochem" gestaan, ergens in een tekst op het blog maar op de één of andere manier had ik tot nu toe altijd het gevoel alsof je maar een paar kilometer verderop aan het schrijven was. Dat blijkt nu dus helemaal niet zo te zijn. Al doet dat er natuurlijk eigenlijk ook helemaal niet toe.

CultureEye zei

Mooi Tom, gefeliciteerd met je boek

Unknown zei

Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes ermee.

yapyap zei

Ha Tom, leuk!
En mooie voorkant.
Boek ook voor mensen in 'het westen' te bemachtigen via de boekhandel? Of loopt verkoop via Atelier9en40?

Unknown zei

Tom, Succes met de presentatie. Spannend!

alja spaan zei

had altijd hetzelfde gevoel als Ton (1e reaktie)...
boek is ook te koop in Alkmaar en Amsterdam en bij Atelier9en40, aldaar verdere info

tommy zei

Gefeliciteerd!
Ik probeer het boek te bestellen via een Belgische boekhandel.

Peter zei

Ik ben heel benieuwd! Maar alvast gefeliciteerd, Tom. Ik kan helaas niet bij de presentatie zijn, ik wandel dan door het Lake District.

Nanne zei

Gefeliciteerd met je boek! :)