13 april 2011

Peerke schrijft in een reactie bij Dylan kort #678: Er was eerst nog sprake van een tweede concert in de Star Hall, Kowloon Bay, Hong Kong op 13 april. Dat is blijkbaar geschrapt? [waarvoor dank]
Dat is een goede vraag, ik had natuuurlijk gisteren in Dylan kort #678 melding moeten maken van het concert op 13 april, maar dit is er tussendoor geglipt. Aanvankelijk stond er een concert gepland in Kowloon Bay, en wel op 12 april, maar al snel doken op het net verhalen op over een tweede concert.
Volgens Dylan officiële website speelt Dylan 1 keer in Kowloon Bay, Hong Kong en wel op 12 april. De concertdata zoals gegeven in Dylan kort #678 komen van Dylans officiële website, vandaar dat daar het concert van 13 april ontbreekt. Echter, op Bob Links staat wel degelijk het tweede concert in Kowloon Bay vermeld.
Het lijkt er nog het meest op dat op Dylans officiële website het concert van 13 april vergeten is, kaarten voor het concert zijn zelfs al in de verkoop gegaan. Of dit ook werkelijk zo is, of dat het concert - afhankelijk van de kaartverkoop - mogelijk niet door gaat, blijft giswerk.
Over elf dagen weten we meer.

Geen opmerkingen: